Šéfkuchař Tomáš

...patří mezi TY, kteří jsou obdařeni talentem od přírody. On ovšem pochopil velmi brzo, že jako CHEF musí být komplexní. A to se mu povedlo. 

Takže Já mu dávám lajk :o)

Vratislav Gregor majitel.




Měl jsem štěstí.

Rodina na Moravě a moje babička, mne vychovali uprostřed hospodářství. Poznání chovu hospodářských zvířat i pěstitelských produktů a úcta k řemeslu, vůně domácí kuchyně, to vše mi dalo základ proto, abych se později zamiloval do svého řemesla.





Měl jsem štěstí podruhé

Na startu své kariéry jsem se nechal ovlivnit skutečnými šéfkuchaři a profesionály oboru v Michelinské restauraci Alegro a následně po boku šéfkuchaře Polreicha.


Štěstí do třetice

Dostal jsem šanci budovat od samotného počátku restauraci OBLACA. Oslavil jsem s týmem 5 leté výročí. Těšíme se na další nové výzvy. Naše kulinářská cesta je reformovaná česká kuchyně, prvky francouzské školy vaření a oči stále otevřené do celého světa. To je základ. Opravdovou radost mám, když do kuchyně přijde nová posila, která má stejný zápal pro věc jako my.




Štěstí do čtyřlístku největší


Mám krásnou a zdravou rodinu.  

Vítejte v kuchyni u šťastného kuchaře

FOTOGALERIE:

Napište nám

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace