-
MIMINOO CHEF
-
MIMINOO CHEF
CHEF ZAKLADATEL
„Poslední mohykán“, tak by bylo možné nazvat šéfkuchaře Davida Práška. Patří do zlaté generace těch co vařili vždy s láskou a pro výzvu. Jedinou výzvou byli pro něj vždy hosté.. A na jeho práci to bylo a stále je znát. Talent od BOHA kulinářského, je u něj nesporný.
PŘÍBĚH Z DOLOMIT
Narodil jsem se v druhé nejvýše položené stavbě v Krkonoších nad Špindlerovým Mlýnem. Po cestě do školy jsem několikrát málem umrzl. Od té doby miluji hory a oheň. Vařím celý život.
Poznání Dolomit, pro mne bylo už jen posunem v mém obdivu k majestátu hor. Poznání produktů DOLOMIT bylo potom jasným signálem, že s nimi chci pracovat.
Dolomiti SPECK a GRANA Trentino symbolizují mé toulky a chuť postavit kuchyni, která tyto skvělosti oslavuje.
Mé poděkování patří Vráťovi, který mne do DOLOMIT zatáhl.