CHEF ZAKLADATEL

„Poslední mohykán“, tak by bylo možné nazvat šéfkuchaře Davida Práška. Patří do zlaté generace těch co vařili vždy s láskou a pro výzvu. Jedinou výzvou byli pro něj vždy hosté.. A na jeho práci to bylo a stále je znát. Talent od BOHA kulinářského, je u něj nesporný.

PŘÍBĚH Z DOLOMIT



Narodil jsem se v druhé nejvýše položené stavbě v Krkonoších nad Špindlerovým Mlýnem. Po cestě do školy jsem několikrát málem umrzl. Od té doby miluji hory a oheň. Vařím celý život.

Poznání Dolomit, pro mne bylo už jen posunem v mém obdivu k majestátu hor. Poznání produktů DOLOMIT bylo potom jasným signálem, že s nimi chci pracovat.

Dolomiti SPECK a GRANA Trentino symbolizují mé toulky a chuť postavit kuchyni, která tyto skvělosti oslavuje.


Mé poděkování patří Vráťovi, který mne do DOLOMIT zatáhl.











NOVÁ GENERACE




















CHEF 2018

Současným šéfem Miminoo kuchyně je David Benek, který se v gastronomii pohybuje již třináctým rokem. Působil v několika pražských italských restauracích, kde sbíral zkušenosti. Italskou kuchyni miluje, a proto ho také oslovila restaurace Miminoo.

"Narodil jsem se v Praze, kde jsem také rozvíjel své zkušenosti v gastronomii. Ke gastronomii mám vztah už od svého dětství díky tomu, že moje rodina se v tomto oboru dlouhá léta pohybovala. Největší inspirací pro mě byla moje babička, se kterou jsem již jako malý trávil všechen svůj volný čas v kuchyni."






U ŠÉFA V KUCHYNI

"Kvalitní výběr čerstvých surovin, smysl pro detail a tým spolehlivých kuchařů je důležitým základem pro mou kuchyni."



FOTOGALERIE:

Napište nám

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace