GASTROKALENDÁŘ 8.6. - 16.6.
TELECÍ & JAHODY

SALÁT Z DIVOKÝCH BYLIN
čerstvé jahody, telecí pečeně, fíky, hrozny,
bílý chřest, avokádo, sýr Pecorino / 365 CZK

Théophile Brut Rose, A Reims,
France / 0.1 l / 238 CZK


STUDENÁ JAHODOVÁ POLÉVKA
pěna z citronového čaje, tvaroh, mátový olej / 145 CZK

Merlot Rosé, Hort, 2018,
Znojmo, Czech Republic / 0.15 l / 151 CZK



PEČENÝ TELECÍ HŘBET
telecí jazyk, zelený chřest, bramborové pyré,
jahodová omáčka s rozmarýnem / 575 CZK

Zweigelt, Jurtschisch, 2014,
Kamptal, Austria / 0.15 l / 171 CZK



ČERSTVÉ JAHODY SE SMETANOU
vanilková omáčka, pistáciový sponge, sněhové pusinky / 185 CZK

Tokaji Aszu, 3 Puttonyos, 2013,
Oremus / 0.15 l / 265 CZK



CENA ZA MENU BEZ VÍNA 1085 CZK
CENA ZA MENU S VÍNEM 1855 CZK








Napište nám

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace